Mit jelent ez a rákszűrés eredményénél?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Nemrég jött meg a rákszűrésem eredménye.
Endocerv. átm. zóna hiányzik ez mit jelent?
Fertőzés jellege coccusok
Illetve az eredmény P2
Most megijedtem egy kicsit. Orvoshoz csak 3 hét múlvára van időpontom.
jún. 4. 22:36
1/6 anonim válasza:
Ez kb annyit takar, hogy nincs rosszindulatú elvaltozás, de fertőzest mutat. Ehhez kb felírnak egy hetes betadin kúp kúrát, utana helyre kell állítani a hüvelyflórát, majd 3 hónapra rá újabb kenetvétel. A lényeg, hogy a papírodon az van, hogy nem kóros elvaltozás, de valami azért nem oké. Nem kell a legrosszabbra gondolni :)
2/6 anonim válasza:
P2 es eredmenye szinte minden nemi eletet elo holgyek van. Nincs semmi problema :)
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokst.
Endocerv. átm. zóna hiányzik
Ez mit jelent?
jún. 5. 07:02
4/6 anonim válasza:
Azt, hogy a kenetben nincs elég sejt ebből a területből, amit meg lehet vizsgálni. Pedig éppen ez lenne a fontos. Meg kell ismételni a mintavételt.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Akkor igazából ha megyek vissza csinálnak egy új szűrést?
Furcsáltam is egy kicsit, hogy semmit nem éreztem mintavételnél, azért pici fájdalom szokott lenni.
jún. 5. 08:58
6/6 anonim válasza:
Igen, a jó mintavétel kisebb görcsös fájdalmat, esteleg vérzést okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!