Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez mi lehet nálam?

Ez mi lehet nálam?

Figyelt kérdés

Pár napja el kezdtem nulla izommal, haladó hasizomot csinálni. Kicsit erősödttem, viszont olyan mintha lenne valami a hasba, ha görbe vagyok, ami összenyomódik. Mi lehet ez? Gondoltam rá, hogy terhesség , de szerintem nem lehet, mivel soha még egy csókom sem volt. A menzeszem késki. (Bár még csak 2 éve jött meg, anyu szerint nem kell még beállnia.

Vagy csak a stressz?( Jelentékteln dolgok,pl félelem a haláltól, bár még fiatal vagyok:))

Kell aggódnom, vagy csak ne stresszeljek és az edzés?

2024. jún. 4. 17:06
 1/1 anonim ***** válasza:

Könnyen követhetünk el edzéssel súlyos hibát, azáltal, hogy valamilyen anyaghiányt okozunk a szervezetünkben. Az edzéshez más táplálék- és nyomelem-bevitel szükséges, mint normál esetben. Fontos a megnövelt fehérjebevitel, mert az izom fehérjéből képződik, de az is módjával, mert a túl sok fehérje (a mozgás arányában) a cukorháztartást képes károsítani, és elhízáshoz vezet. A hidratáció is.

Tájékozódj, hogy mire van szükséged. A Biotech USA weboldala szerintem ehhez kapcsolódik, és kérdezni is lehet őket. Youtube-on is találhatóak hasznos tartalmak.

2024. jún. 4. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!