Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » HPV oltásról (Gardasil9)...

HPV oltásról (Gardasil9) milyen tapasztalataitok vannak rövid, illetve hosszabb távon?

Figyelt kérdés
31 éves nő vagyok, hpv szemölcsökkel küszködök fél éve, nem akar elmúlni. Bőrgyógyászom és nőgyógyászom is ajánlotta ezt az oltást. Kinek mi a tapasztalata? Annyi rosszat lehet olvasni róla, megmondom őszintén, hogy picit tartok tőle. Azok véleményére vagyok kíváncsi, akik beadatták az oltás sorozatot.

jún. 3. 18:42
 1/1 anonim ***** válasza:
62%

Nem laikus oltásellenes facebookcsoportokból kellene tájékozódni, hanem hiteles forrásból.

A HPV oltás nem veszélyes és igen jó védelmet nyújt a HPV fertőzés ellen, ahol széleskörűen alkalmazzák, a méhnyakrákos esetek száma drasztikusan csökkent.

Én megkaptam már vagy 7 éve, és láss csodát, semmi bajom...

jún. 3. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!