A kínai boltokban lehet kapni sportmelltartót? És ha igen, azok jók?
Ki kell próbálni. Sokszor a "hatalmas" márkák sokkal rosszabbak.
Tavaly vettem egy márkás futócipőt. Olyan tré anyagból van, hogy futás után olyan büdös volt a lábam mint egy döghús.
Vettem a Decatlonban egy futócipőt negyed áron, és kiváló.
Nem büdösödik a láb, és 1xév használat után olyan mintha új lenne, és minden hap futok.
Nem kell ám mindíg hanyatt esni a nagy márkáktól.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Mostanában jártam különböző városokban és benéztem néhány kínai boltba is. Még akkor, amikor kiírtam a kérdést, utána nem sokkal az egyik kínai boltban találtam egy jót. Sajnos nem olyan színben volt, amit én szerettem volna, de más tekintetben nagyon tetszett és megvettük. Azóta is szeretem.
Aztán egy másik kínai boltban nagyon rosszak voltak, majd egy harmadikban nem nyerte el a tetszésemet egyik sem.
Aztán később megint jártam abban az üzletben, ahol a nagyon gagyik voltak, akkor viszont lehetett olyan fazonút kapni, amit szerettem volna, meg is vettük, de nem fehér ez sem.
Tehát nem csak az kérdés, hogy melyik bolt, hanem az is ezek szerint, hogy éppen milyen áru van készleten.
Abban tudtok segíteni, hogy ha tökéletesen fehér színűt szeretnék, akkor azt honnan tudom beszerezni?
Vagy test színűt, csak ne legyen rajta semmi felirat.
Még egy kérdés: van olyan fürdőruha felső, ami ilyen sportmelltartó típusú, fazonú? Vagy ilyesmit nem hordanak fürdőruha felsőnek? Írjatok még légyszi' 🙂🙏
#3. Melyik márka volt Z, amivel rossz tapasztalatod volt és melyik, amivel jó?
Mi is szoktunk a Decathlonban vásárolni, főleg cipőket.
Egyszer volt egy Kalenji vagy milyen márkájú cipőm, direkt kocogáshoz és nagyon nagyon sokáig bírta.
Most Asics van és Skechers, ezek is nagyon jók és egyet próbaképpen vettünk a kínai boltban, ezzel még hosszútávú tapasztalatom nincs, de olyat választottam, aminek nagyon hajlékony a talpa és mosható legyen gépben. Eddig bevált. És meglepően kényelmes. Sokszor mosom a cipőket.
A Decatlonos futócipők nagyon jók egyébként.
Fölösleges megvenni a márkákat 3×annyiért.
Én a Kappa termékeket tartom kicsit gyöngébbnek, de ezt az áruk is alátámasztja.
Ruházatban lehet hogy jó, azt nem tudom, cipőben szerintem gyöngécske.
A Kínai boltoknál az is lényeges, hogy milyen árút hoz a tulaj.
Milyen árfekvést favorizál éa képvisel. Vannak Kínaiba is jó dolgok, azok persze kicsit drágábbak, és vannak a legolcsóbbak, amik tényleg gagyik.
Ez olyan mint a szalámi a piacon. Van 3 ezer ft-os, van 8 ezer ft- os is.
Cipők is vannak egyébként a Kínaiban is jók, és egész mutatósak.
#6. Köszi! Kappa márkájú szerkóm még sosem volt. Eleve nem tetszik a logója.
Köszönöm a tapasztalatokat!
Aranyos lány lehetsz te kis kérdező.
Ez érződik a válaszaidból, a stílusodból.
Csak így tovább. 😀😄👍
#8. Igazán kedves vagy! 🤍🙏🙂💐
És nagyon köszönöm a korrekt válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!