Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lactinelle hüvelykúp okozhatja...

Lactinelle hüvelykúp okozhatja ezt?

Figyelt kérdés

Nincsen semmilyen fertőzésem, se gomba stb. Még is nagyon régóta van folyásom, színtelen, semmi kellemetlenséggel nem jár, mindig is volt. A nőgyógyász mondta hogy csak lehet be kell állítani a hüvely megfelelő ph-ját stb stb, felírt egy hüvelykúpot amit ő fejlesztett ki, 10 napig kellett használni. Utána 3 nap szünet és most 5 napig Lactinelle-t kellene használnom. Az első kúp használatakor amikor ürült, nagyon halvány rózsaszín színe volt a folyásnak. Utána még mindig ürült de az színtelen volt, aztán később nyúlós megint nagyon halvány rózsaszínes váladék.

Ez lehet a Lactinelle kapszulától?

Nem mertem használni a következő, (második kapszulát)

2024. jún. 1. 05:07
 1/6 anonim ***** válasza:

A leírtak alapján tök feleslegesen kaptál bármit is, minden nőnek van hüvelyváladéka, kinek több, kinek kevesebb, de ha nem büdös, nem darabos, színtelen, nem fáj, nem csíp, nem szúr, akkor tök oké a bővebb folyás is.

Nem ismerem ezt a Lactinelle-t, fehér? Rózsaszínes folyás ált. akkor szokott lenni hüvelykúpozásnál, ha irritálja a hüvelyfalat. Ez lehet átmeneti a kúra alatt, de tartós is.

2024. jún. 1. 08:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Jézusom, az a nőgyógyász aki kúpot ír fel egy TERMÉSZETES folyamat miatt inkább adja vissza a diplomáját...
2024. jún. 1. 09:26
 3/6 anonim ***** válasza:
2: Szerintem ez a kulcs: "felírt egy hüvelykúpot amit ő fejlesztett ki"
2024. jún. 1. 10:31
 4/6 A kérdező kommentje:

Továbbra is használom a lactinelle-t, és már nem mutatkozik a rózsaszínes szín.

Mondta nekem is a nőgyógyász hogy a folyás normális, de mondtam neki hogy sok van és állandóan, és ez zavaró tud lenni a mindennapi életben. Erre mondta ő hogy akkor ez a kúra és lehet lejjebb lehet csökkenteni ezzel a folyás mértékét. Azt mondta hogy a folyás valószínűleg megmarad, csak nem lesz annyira sok. Hát nem tudom mit reméljek ettől az egésztől.

Ha letelik ez az 5 nap, amíg a lactinelle-t használom, és a folyás ugyan olyan marad akkor szerintem elengedem a dolgot és igen…egész egyszerűen nekem ilyen. Nem tudom…

2024. jún. 2. 06:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia, végül segìtett a helyzeten a kúra?
2024. júl. 23. 11:36
 6/6 A kérdező kommentje:
Szia, nem igazán lett változás :/
jan. 17. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!