Megint egy gombás fertőzés?
Tehát múltkor sikerült elkapnom valamit, ami ugyan nem viszketett, de az a túró állagú undormány meg volt, és az Canestennel el is múlt. Ez most olyan, hogy nagyon éget, ha hozzáér bármi is, legszívesebben térdre rogynék, nagyon fáj, normál állapotban meg eléggé zavaró. Olyan égető érzés. Nincsen semmi sűrű váladék, csak valami tisztaságin sárgásnak tűnő nagyon folyékony váladék. Mivel felülről nem látszik semmi, megnéztem tükörrel, és az egész tisztára ki van száradva. A végbelem környékéről egy icipicit véresen jött vissza a vécépapír, de aztán megláttam, hogy a gát nagyon furán néz ki (mondjuk nem szoktam túl gyakran nézegetni), az is ki van száradva, és az vérzik egy nagyon kicsit. Mi történik odalenn? Mit tegyek vele? Inkább a házi praktikák érdekelnének, mert nem megyek nőgyógyászhoz, az tuti. Amúgy még nem élek nem életet.
Előre is köszönöm!
Ez nem gomba. A gomba nem fáj, nem vérzik, nem éget, hanem elviselhetetlenül viszket. Ha már vérzik is, az egyáltalán nem vicces.
Ha a gyulladás rámegy a petefészkedre, meddővé válhatsz.
Úgyhogy nincs választásod, irány a nőgyógyász. Erre nincs házi praktika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!