Szeretkezés után fura szag lent mitől lehet?
Figyelt kérdés
Barátommal tegnapi együttlétünk után érzek lent egy fura szagot, amit az ő nemi szervéhez tudnék hasonlítani. Azóta már 2x fürödtem, jól át is mosakodtam de még mindig érzem..
Most először csináltuk az elején egy minimális ideig óvszer nélkül, (előtte soha senkivel sem) valószínűleg e miatt lehet?
Mivel most van ovulációm ezért van folyásom is, ami szintén ilyen kellemetlen szagú lett és rettentően zavar.
Ez mitől lehet? Elmúlik?
2024. máj. 29. 23:21
1/3 anonim válasza:
Lehetséges, hogy elkaptál valamilyen fertőzést. Ha fehéres túrós állagú a folyás, akkor gomba, ha zöldes-sárgás-bűzös, akkor valamilyen bakteriális.
Előbbire Canesten kell, utóbbira meg amit felír a nőgyógyász.
2/3 A kérdező kommentje:
A folyásom állaga/színe nem változott, színtelen.
2024. máj. 29. 23:42
3/3 anonim válasza:
Azért a kellemetlen szag gyanús, én ilyet nem tapasztaltam még soha együttlét után.
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!