Mi lehet ez (többi lent)?
Figyelt kérdés
2 napja túrószerű apró darabok vannak a hüvelyemeben, és erős fehér folyásom van. Nagyon viszket és éget, szal valszeg hüvelygomba. Orvoshoz nem szeretnék menni. Nem lehet itthon valahogy kikezelnem. Egyébként mitől alakult ki??? Szűz vagyok, és nem is masztizok soha..2010. okt. 29. 16:42
1/10 anonim válasza:
Jobb egy dokinak megmutatni,mégiscsak szakember!Otthoni kezelgetéssel még nagyobb bajt okozhatsz mint ami van!!Nagy levegő és irány a doki!;)Valószinű egyébként hüvelygomba...
2/10 anonim válasza:
Nem lehet otthon kezelni!! Majd az orvos kezeli! :) Amúgy nagyon könnyen össze lehet ezt szedni, minden nő átesik ilyenen az életében akár többször is, sajnos. Veszélyforrás pl. medencék, wck, koszos kéz tampon használatnál, stb...
3/10 anonim válasza:
valami fertőzésed van,menj el egy orvoshoz.ha otthon kezelnéd rosszabb lenne.
4/10 A kérdező kommentje:
de még csak 13 éves vagyok, szal nm nagyon szeretnék menni :S
2010. okt. 29. 17:13
5/10 anonim válasza:
Pedig akárhány éves is vagy, muszáj orvoshoz menni! Ő nem a puncidra kíváncsi, csak segíteni akar.
6/10 A kérdező kommentje:
de most begkérdeztzem anyát, és azt mondta, hogy nálunk ez gyakori, és h ez nerm hüvelygomba, csak felvagyok fázva, mert mindig kivan a derekam, és nem hordok zoknit otthon, mert úgy kényelmes.
2010. okt. 29. 18:09
7/10 anonim válasza:
De jobb ha otthon nem kísérletezel, mert Te nem tudod, biztosan, hogy mi a baj! Muszáj elmenni orvoshoz!!!!
8/10 anonim válasza:
Anyukád se orvos,Ő mondott valamit,aztán lehet h úgy van!:D
De a fehér folyással kapcsolatban találtam valamit neked: [link] Bár lehet már olvastad...
9/10 A kérdező kommentje:
de nem büdös, nincs semmi szaga...
2010. okt. 30. 20:12
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!