Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nőgyógyászt én választok vagy...

Nőgyógyászt én választok vagy a körzetileg illetékeshez mehetek csak államiban?

Figyelt kérdés

Most költöztem el az ország egyik pontjáról a másikra. Mivel fogalmam sincs kitől kérdezhetném meg így tudom elég szánalmas de fogalmam sincs hogy mi a folyamata a nőgyógyász váltásnak.

Egyszerűen csak felhívom az sztk-t és időpontot kérek vagy más is kell hozzá?

2024. máj. 29. 08:21
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk (Jász-Nagykun-Szolnok) csak felhívom az SZTK-t és adnak egy időpontot. Nem tudom befolyásolni, hogy kihez megyek, de mindig ugyanahhoz adják (bár ez lehet, hogy csak szerencse alapú, nem tudom, hogy direkt van-e, nem kérdeztem).
2024. máj. 29. 08:24
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk (Békés Vármegye) elvileg 3 SZTK orvos van, lehet választani,hogy melyiket szeretnél menni. Mindig meg is kérdezik amikor telefonálok időpontért.
2024. máj. 29. 08:39
 3/4 anonim ***** válasza:
78%

Nálunk sztk időpont foglalásnál megkérdezik, melyik orvoshoz.

Szoktam mondani mindegy, akinél előbb van időpont.

Sebészet, szemészet, fogászat stb ugyanez.

A háziorvos, gyerekorvos aki nem vizsgálja más betegét

2024. máj. 29. 08:44
 4/4 Metionin ***** válasza:
Náluk is meg szokták kérdezni (Hajdú-Bihar) de mindig azt mondom, hogy mindegy, akinél hamarabb van időpont. Vannak népszerű dokik, akiket egy fél évre előre befoglalnak az sztk-ban is.
2024. máj. 29. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!