Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Akar gyereket de nem tesz...

Akar gyereket de nem tesz semmit hogy javuljon előtte egészségileg?

Figyelt kérdés

Barátnőm szeretne gyereket viszont én félek hogy terhesség jobban rontana az egészségén.

Súlyfeleslege van, inzulinrezisztens amit nem kezel gyógyszerrel se, csak a diétázást csinálja úgy ahogy. Folyamatosan püffedt a lába, fáj a dereka a csípője gyakran fáradt..

Úgy gondolom hogy ez nem optimális állapot egy terhességet így végig csinálni.

máj. 26. 12:00
 1/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
44%
Nem tudom ez mennyire gátol egy terhességet, de ennél egészségesebbeknek sem sikerül sok esetben, ergo nem ez számít. Az hogy az ő egészsége fog-e romlani, ha mégis terhes lenne, hát a terhességi cukorbetegség elképzelhető, de az is előfordulhat teljesen egészséges nőknél is. Összességében ezt az ő endokrinológusa és nőgyógyásza tudja megmondani, én azért nézetnék TSH-t is, prolaktint is.
máj. 26. 12:34
 2/6 A kérdező kommentje:

De így is minden nap panaszkodik hogy ezt fáj azt fáj sokszor úgy megy mint egy 80 éves.

Mivel az IRt nem kezeli endokrinológushoz nem megy vissza.. nőgyógyászatra is kell könyörögni neki hogy menjen el de nem megy.

Nem mindegy hogy IResként fordul elő a terhességi cukorbetegség vagy egészséges nőként

máj. 26. 12:47
 3/6 anonim ***** válasza:
55%
A párodról van szó vagy "csak egy" barátnőd? Mert szerintem is jobb összeszedni magát az embernek, mielőtt terhes lesz, de ha a gyerek nem a te gyereked, akkor igazából semmi közöd hozzá. Külső szemlélőként szerintem nem is tudod teljesen megítélni a helyzetet.
máj. 26. 14:36
 4/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
50%
Hát ha terhes lesz, akkor kénytelen lesz elmenni nőgyógyászhoz és endokrinológushoz is.
máj. 26. 15:15
 5/6 A kérdező kommentje:
Páromról.
máj. 26. 16:42
 6/6 anonim ***** válasza:
63%

Nem tökmindegy? TE úgysem akarsz gyereket tőle, és ezt a kérdést már 5x feltetted itt meg más témakörben is.

Szánalmas vagy, hagyd el, jobb lesz neki.

máj. 27. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!