Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért van ennyi hüvely gombás...

Miért van ennyi hüvely gombás reklám a tv-ben?

Figyelt kérdés
Ennyi hüvely gombás nő lenne Magyarországon?

máj. 25. 13:40
 1/10 anonim ***** válasza:
62%
Nem hiszem, inkább többet szeretnének eladni. Jó üzlet: ha valami baj van, akkor előbb próbáljanak végig egy csomó gyógyszert (az jó bevétel), csak utána menjenek orvoshoz.
máj. 25. 13:45
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy nő vagy férfi írta-e ki a kérdést, de tény, hogy elég gyakori (szóval ha nő, akkor elég szerencsés lehet, ha nincs tapasztalata 😀).

A hüvelygombát sajnos nem csak szexuális úton vagy nem megfelelő intim higiénia útján lehet beszerezni, ezt sokan nem tudják.

Vannak bizonyos élethelyzetek vagy állapotok, amikor minden konkrét ok nélkül ki tud alakulni, pl. betegségek vagy antibiotikum-kúra hatására, mikor az immunrendszer legyengül, de akár a fokozott stressz is előhozhatja. A táplálkozással is összefügghet, a sok cukor például kedvez bizonyos gombafajtáknak.

(Én terhesen küszködtem a folyton kiújuló fertőzéssel, pedig sejtheted, hogy fokozottan figyeltem a higiéniára, ráadásul 10 hetes terhesen szétmentünk az apukával, tehát a szexuális út sem játszott... Fiatalon meg a termálfürdőt nem úsztam meg soha nélküle, pár alkalom után le is szoktam róla, már akkor is megvolt rá a hajlamom sajnos.)

máj. 25. 13:53
 3/10 A kérdező kommentje:

Pasi írta ki a kérdést :)

Csak már nagyon zavaró,hogy nézek egy filmet és folyamatosan megszakítják a hüvely gombás reklámok

máj. 25. 13:56
 4/10 anonim ***** válasza:
31%
Hüvelygombás.
máj. 25. 14:22
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a gyógyszergyártó cégeknek több pénzük van reklámra. Már nekem is feltűnt, hogy a reklámok 80%-a valami gyógyszer.
máj. 25. 16:32
 6/10 anonim ***** válasza:
60%

Én pont ezek és hasonló reklámok miatt nem nézem a tévéműsort hónapok óta,maga a reklám iritál rettenetesen.Már lemondtam a fizetős műsorokat.Annyi a reklám műsoridelye mint maga a film,néha még több is.

Kérdező,te már harc edzett lehetsz ha nálad ez a reklám verte ki a biztósitékot.Egyébként minden cigány a maga lóvát dicséri,így van a reklámokkal is,igyekeznek a konkurenciát lenyomni és a maga termékére felhívni a figyelmet mert azt hiszik mi a fogyasztó vagyunk a fejőstehén.

máj. 25. 16:39
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert jó üzlet a gombaölő szer. A civilizált életforma kedvez az ilyen nyavalyáknak.
máj. 25. 20:11
 8/10 anonim ***** válasza:
19%
5.: Azért reklámoznak ennyi gyógyszert, mert elég rossz a lakosság egészségi állapota.
máj. 25. 20:12
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert reklám nélkül nem fogy annyira a gyógyszer.
máj. 25. 21:02
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze, a nők túlnyomó többsége átesik gombás fertőzésen élete során.
máj. 27. 13:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!