Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hüvelyi diszkomfort érzés?

Hüvelyi diszkomfort érzés?

Figyelt kérdés

Candidám volt régebben, én úgy gondoltam most is van de a nőgyógyász nem észlelt semmi különösebbet, Lactinelle hüvelyflóra helyreállítót írt fel amit el használtam viszont utána megjött a mentsruációm és úgy érzem semmit nem segített, de majd csak júlisuba megyek vissza.

A diszkomfort érzés nagyon zavaró, nadrágot se mindegy melyiket veszem fel mert nem érzem magam jól nemi részen, egészségügyi betét nélkül meg el se tudok indulni sehova. Valakinek volt már ilyen vagy hasonló? Mit tudnátok javasolni, mit lehet vele csinálni?

2024. máj. 19. 15:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Konkrétabban mit érzél?
2024. máj. 19. 15:24
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen, én tusfürdőt cseréltem. De nem tudom, valóban az segített-e. Mindenesetre sokkal ritkábban van diszkomfort érzés, idővel szinte teljesen elmúlt és már nem kell betétet hordanom minden nap.

Nekem az Yves Rocher tusfürdői megfelelőek, de mondom, lehet,hogy nincs is összefüggés. Remélem, hamarosan jobban leszel te is:)

2024. máj. 19. 15:39
 3/5 anonim ***** válasza:
De miért kell folyamatosan betétet hordanod "diszkomfort" érzés miatt? Ráadásul eü.-t, nem is tisztaságit. Folyásod van vagy mi? Bocsánat, de számomra nem derül ki ebből a kérdésből.
2024. máj. 19. 16:52
 4/5 A kérdező kommentje:
Jajj elnŕzést, most nézem hogy egészségügyi betétet írtam. Valóban tisztasági betétet használok napi szinten, enyhe folyás miatt
2024. máj. 19. 17:21
 5/5 A kérdező kommentje:
*elnézést
2024. máj. 19. 17:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!