Lehet valakinek úgy hólyaghurutja hogy nem gennyes a vizelete?
hajlamos vagyok a felfázásra, antibiotikumot írt fel ciprofloxacin.
Első miért mondod hogy nem jó az orvosom?
Nyáron ugyanez volt a problémám csak akkor gennyes is volt a vizeletem. A tünetek teljesen ugyanazok, mint akkor ezt leszámítva. Ittam kamilla teát, mielőtt elmentem orvoshoz, akkor már éreztem valami javulást. Attól elmúlhatott a genny?
első vagyok, ha a dokidnak egyrészt annyi esze nem volt , hogy ez nem nőgyógyászati probléma, akkor nem érdemli meg a diplomáját, pláne, hogy nem küldött laborba vizelettenyésztésre
a hólyaghurut meg nem jár feltétlen gennyesedéssel, legalábbis láthatóval nem mindig, nyilván a vizeletből valamennyi kimutatható
Így van,nem mindig jár genyel.
Amúgy meg,első hogy reggeli első vizelettenyésztés,vese UH,hugycsőből vett kenet tenyésztés!Ha ezek negatívak,mi a fa....nak ad antibiotikumot ha nincs virusos fertőzés amit ki kell irtani?Pff....Mindegy fojatatom,ha negativ minden,akkor jön a hólyagtükrözés,de az a legvégső ha fojamatosan fennálnak a panaszok,és minden negatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!