Változókor kezdetét jelezheti ez a pecsételő vérzés?
46 éves vagyok,2 napja múlt el a menzeszem,ma minimális pecsételő vérzés jelentkezett délelőtt,kicsit fájdogál a hasam alja.
Lehet ez a változókor kezdetének előjele?
A menstruációm az utóbbi hónapokban erősebb,és 1-2 nappal tovább js tart,mint korábban.
Én úgy érzékeltem,hogy rendszertelenné válik a menzesz már ilyenkor,sőt ki is maradozik,ritkábban jön meg.Fájhat a has alja is,és a menzesz meg épp nem érkezik....
Szerintem érdemes elmenned nőgyógyászhoz,rendben van e minden.Ha igen,akkor biztos a változókor környékén jársz.Én 45 voltam,mikor ki ki maradozott...
Én 48 vagyok és jó pár éve ugyanúgy van, mint nálad. Utána napokig ez a pecsételő, inkább barnázás.
Pontosan jön, nem is marad ki.
Köszönöm a válaszokat!igen,elmegyek a nőgyógyászhoz,ilyenkor kicsit elkezd az ember rémeket látni....de reméljük tényleg csak a változókor egyik tűnete lesz.
Időben meg is jön, bár tavaly már kétszer kimaradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!