Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Üdv méhnyakrák lenne?

Üdv méhnyakrák lenne?

Figyelt kérdés

21 éves “nő” vagyok,sose fordult még velem ilyen elő 3 éve élek nemi életet.Tavaly júniúsba megismerkedtem valakivel akivel 1 hónap után előjöttek a tünetek,szex közbeni bűzös nedv ha lehet így mondani..Barátnőm ajánlására elkezdtem alkalmazni a tejsavas colpo cleaner hüvelyöblítőt gyakran ,majd fokozatosan csak menstruàció után öblítettem magam.Ugyanus arra gondoltam (sokat jártunk gyógyfürdőbe talán felborult a pH )

Aztán mostanáig ez teljesen jó is volt,majd hetekkel ezelőtt megint jelentkezett ez a szag…:/ Majd 5 napjar tapasztaltam hogy szex után rózsaszínes a wc papír majd ma reggelre is rózsaszín folyásom lett..és a méhem és a derekam is fáj .23 napon vagyok 28 napra szokott megjönni a menstruációm de ilyen rózsaszín folyást még nem tapasztaltam.Mi lehet ez?

máj. 6. 11:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
21%
Próbáld ki a Betadine-t.
máj. 6. 17:47
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

Szia Kérdező!

Nem gondolnám, hogy rák. Annak nincsenek ilyen spec.tünetei. Ha lenne hamar észre vennék.

Viszont nem kizárható, hogy pl miomád van, vagy valamit az uszodába össze szedtél. Mihamarabb nőgyógyászhoz menj el. Gondolom, hogy félsz, mi van ha rossz hír? En is ilyen vagyok. Viszont elébe megyek. Atért, ha a legrosszabb derülne is ki, de időben azt maradéktalanul gyógyítjàk. Erre gondolj kérlek! Lehetséges, hogy valami fertőzés, kikezelik és ha érintett a partnered, akkor neki is kérjetek vizsgálatot kezelést, maskülönben oda-vissza fertőzitek egymást.

Kérlek mihamarabb menj dokihoz, mert lehet kicsi most még a baj, de kezeletlenül pedig elhatalmasodik. Nem kell aggódni!

Fiatal vagy, legyél egészséges es boldog! Holnap időpont és mihamarabb nőgyógyászat!

Kívánok minden jót!🙂

Majd írd meg mizu volt.

máj. 6. 19:43
 13/15 anonim ***** válasza:
54%

21 évesen nem valószínű a méhnyakrák, sokkal inkább fertőzés, esetleg méhszájseb, ilyesmi lehet. A nemi betegség sem zárható ki, de bunkónak tartom azokat a válaszokat, akik ezt kész tényként közlik, nem tudjuk, csupán ez is egy lehetőség. Doki minél előbb!

11-es: Ne írj butaságot, ezek markáns tünetek ahhoz, hogy nekiálljon vaktában saját magát kezelni!

máj. 6. 20:11
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
13: 20-35 között a leggyakoribb
máj. 9. 18:56
 15/15 anonim ***** válasza:

14

50 fölött jelentkezik leggyakrabban.

máj. 9. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!