Hogyan lehet az, hogy az első Roacuttan kúra alatt csak 10mg-ot szedtem most meg 20at írtal fel?
Az első bőrgyógyászom nagyon lassan vezette be nekem a Roacuttant és végig csak 10mg-ot szedtem. Elsőnek kéthetente egyet aztán egy héten egyet és végül a leggyakoribb az volt,hogy másnaponta ettem meg a gyógyszert. (1 évig tartott a kúra kb)
Sajnos úgy alakult,hogy most jött vissza több ilyen cisztás pattanásom és gondoltam elmegyek egy bőrgyógyászhoz egy második kúrára.Másik városba költöztem ezért váltanom kellett. Ő is azt mondta hogy ha akarom felírja de ő azt mondta hogy nem érti,hogy szedhettem egy évet és csak 10mg-ot. Most 20mg-osat kaptam és 6 hónapos kúrát javasolt pedig nem annyira durva a bőröm mint anno mikor elsőnek elmentem. Az elsőnél nekem nagyon jó volt mert alig voltak mellékhatásai a szájszárazságon kívűl. Most kicsit ettől félek,hogy naponta 20mg. Még nem kezdtem el(várok eredményeket a nőgyógyásztól) de szerintetek ez nem furcsa,hogy két tök különböző módszer szerint adják? Nem akarom,hogy rosszabbodjon az állapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!