Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez lehet Pcos? Valakivel hasonlo?

Ez lehet Pcos? Valakivel hasonlo?

Figyelt kérdés

Korulbelul 1eve kimaradt a menstruaciom 7honapra.

Akkor voltam sok orvosnal viszont 1-tol 1ig mind fogamzasgatlot szeretett volna felirni a problemamra amit en nem szeretnek szedni.

ezutan megjott azota “rendszeres” illetve megallapitottak akkoriban hogy az egyik petefeszkem alulmukodik.

Viszont a problemam hogy mai napig van olyan hogy kesik.. napokrol van szo de szerintem ez is problema.

Pl 26-a helyett 30-an jott meg most.

Januarban pl 2hetet kesett (ez ritka)

Pcos-re gyanakszok ez alapjan amit kiszeretnek vizsgaltatni hamarosan.

Ebben az ugyben is szeretnem a segitsegeteket kerni hogy milyen vizsgalatokra kellene elmennem? Ha a nogyogyasz nem igazan foglalkozik a problemammal

Es meg ami nagyon erdekelne

Akinek hasonlo a problemaja, vagy Pcos-el kuzdik

Mennyire nehezen jott ossze a baba? Egyaltalan lehet benne remenykedni..?

Ettol felek a legjobban 20 eves vagyok viszont fiatal anyuka szeretnek lenni es kicsit utanaolvastam-neztem es annyira lesokkolt hogy van aki konkretan meddo emiatt, van akinek evek kellenek.. Koszonom szepen elore is a tanacsokat!

máj. 2. 15:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Ne nőgyógyászhoz menj, hanem endokrinológushoz, ő majd kivizsgál.
máj. 2. 15:40
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Legegyszerűbb és legbiztosabb ilyen esetben a képalkotó vizsgálat. Konkrétan MRI. Elvileg ultrahang is tudja mutatni, de kizárni MRI-vel lehet nagy bizonyossággal.

Ha budapesti vagy, majdnem minden kerületben találsz szolgáltatót akihez be tudsz fizetni kizárólag a vizsgálatra, nem kell se beutaló sem orvosi konzultáció.

Nagyon előre szaladtál a baba dologgal, vagy próbáltál már teherbe esni?

máj. 2. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!