Késhet az antibiotikumtól a menstruációm ?
Sziasztok!
kicsit hosszú lesz
Előszőr is feb12 jött meg a menstruációm utána rá 27napra máricusban utána 25nap múlva április 2.án ekkor április 7.ig tartott viszont 3.án egy hétig szednem kellett antibiotikumot
Elvileg most tegnap kellett volna megjönnie de nem jött meg ma van a 27 nap
Néha görcsölgetek de ezen kivül semmi más nincs se mell érzékenység se semmi
Mielőtt megjönne azelőtt kb 1héttel 2-3napig szokott olyan lenni hogy mindent is megtudnék enni 0-24be ez most is így volt
A férjemmel óvszerrel szoktunk védekezni és mivel van egy lassan 9hónapos kisfiúnk ezért nem sokszor jut idő a szexre így nem is csináljuk olyan sűrűn viszont április 8.án amikor együtt voltunk és ő “elment” lehúzta az óvszert és úgy jutott időnk és kedvünk hogy tudtuk folytatni viszont az aktus feléig nem húzott újra gumit de nem bennem élvezett el
Tudom tudom felelőtlenség volt hogy hagytam neki hogy csak simán legyünk együtt de csak arra tudok gondolni hogy teherbe eshettem ekkor még igyis hogy nem belém élvezett
Vagy lehetséges hogy a korábbi antibiotikum miatt késik
Általában nem szokott késni max 1-2napot de inkább előbb jön meg,kimaradni még sose maradt ki
Köszönöm ha tudtok segiteni!❤️
Kioktatásra pedig nincs szükségem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!