12 éves lány vagyok és a melleim sajnos még nem kezdtek el nőni, emiatt sokat szomorkodok, de hónalj szőrzetem már van. Ez normális így?
Figyelt kérdés
2009. jan. 5. 15:09
11/17 anonim válasza:
Én is 12 éves lány vagyok,és szőrzetem nekem is van. Van egyosztálytársam akinek akkora melle van mint egy felőttnek,és mnit a 19éves tesómnak.
Nekem tavaly kezdett el nőni, még mielőtt megjött.
Mondhatni nagyon lassú, mert nem vmi nagy, de remélem folyamatosan nő majd.
Neked is biztosan eljön az ideje!! és még annyit, h te 33kg vagy, az nem annyira sok..Én nem mondhatni h kövér vagyok járok táncra ésszertornára is de 45kg vagyok...
Az osztálytársaim is 40 kg fölött vannak vagy van aki 50kg, de nem feltétlen az alakta, inkább a csontjai nehézsége miatt. Sztem korodhoz képest (annyi vagy mint én), vékony vagy...
12/17 anonim válasza:
Majd fog nőni, de ha esetleg kicsi lesz, akkor se szomorkodj, mert sok fiúnak és lánynak épp a kicsi cici tetszik.
13/17 anonim válasza:
Ha megjön először azután elkezdődik a melled növekedése is, de szomorkodj
14/17 anonim válasza:
Hát nekem már nő és leszek februárban 13. Ne aggódj.
15/17 anonim válasza:
Én a kis mellű lányokat szeretem :S
16/17 Electronicperson válasza:
Bevallom én fiú vagyok én is 12 ,de nállunk nem nagyon nő senkinek csak egy kicsit várd ki :D Nekem jobban tetszenek a kismellű lányok mint azok akik nagy dög csöccsel rendelkeznek! :D
17/17 anonim válasza:
Ne aggódj, semmiről nem vagy elkésve. Én 12 F vagyok, és az osztálytársaim többségének még szintén nincs melle. De ez problémát ne jelentsen, a barátnőmnek sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!