Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért vagyok mindig felfázva?...

Miért vagyok mindig felfázva? Tehetnék ellene valamit itthon megelőzésként?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Az a helyzet, hogy már régebben is sűrűn fel voltam fázva, fájt a vesém stb. de ez évekkel ezelőtt volt mikor még tizenévesen nagyon okos fejjel télen is ki volt a vesém a ruháimból... Most viszont egy éve mióta nemi életet élek borzasztó, hogy milyen sűrűn fel fázok, pedig vigyázok magamra. Az elmúlt egy évben 4x voltam ezzel a panasszal orvosnál és mindig antibiotikumot irt fel ami segitett is, de hamarosan visszatért a probléma... Ultrahangon is voltam ott azt mondták, hogy annak ellenére, hogy fájdalmaim vannak szervi megbetegedés nincs... Nagyon kellemetlen folyton pisilnem kell, kb 5-10percenként és igy nem tudok menni sem sehova... Mit tehetnék, hogy megszüntessem ezt a problémát?Köszönöm a válaszokat előre is!
2009. jan. 5. 14:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Öltözz fel rendesen,mást nem tudsz tenni.
2009. jan. 5. 15:18
 2/4 anonim ***** válasza:

szia!

ugyan ebbe a helyzetbe vagyok most en is raadasul en meg vereset is pisiltem:( elmentem a dokihoz irt ki nekem is antibiotikumot, azt szedem meg rengeteg folyedekot kell igyak,nagyon jo ra az ha iszol sok sok kamilla teat meg oltozz fel retegesen a derekad ne legyen kint zokni allandoan a labon lenni, es nagyon kell vigyazni magunkra! mihamarabbi gyogyulast kivanok neked!

2009. jan. 5. 15:19
 3/4 anonim ***** válasza:

két pillnatra se legyen kint a derekad vagy a csupasz lábad. érdemes beszerezni egy derékmelegítőt ilyen hidegben, ruha alatt nem is látszik.

szedj vörösáfonya kapszulát, vagy walurinalt, esetleg cickafark tablettát. (én innen rendeltem ezeket: [link] , [link] ) ezeket úgy kell szedni mint a vitaminokat, minden nap 2-3-at.

aztán a teák. ha már ott a baj, akkor igyál fél liter kamilla vagy csalánteát (egyik lúgos, másik savas), aztán fél-egy óra múlva ugyanannyi mennyiséget a másikból, így helyreállítja a hólyag ph-ját. aztán ott van még a kamillás ülőfürdő...

én ezeket alkalmazom

sok sikert és jobbulást!

2009. jan. 5. 18:43
 4/4 anonim válasza:

Én is együtt érzek.Nekem idén nyáron volt először.Azóta 1x esett meg,antibiotikum tényleg használ.Én is nehezen törődtem bele,hogy ezekután bármikor lehet újra,és nagyon kell vigyázni magunkra.Én szívesen jártam uszodába, nyaranta strandolni.Állítólag ezentúl mindig cserélnem kell majd a vizes fürdőruhát.:(

Végülis nagyobb baj soha ne legyen.

Mondjuk én amúgy is nagyon pisilős vagyok?Ti hogy vagytok ezzel?Amikor nem vagytok betegek,akkor is sokat jártok?

2009. febr. 16. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!