Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi a teendő ha nem találom a...

Mi a teendő ha nem találom a tampont?

Figyelt kérdés
2024. ápr. 26. 07:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
96%
Örülök nagyon, hogy megoldódott!
2024. ápr. 26. 13:58
 12/15 anonim ***** válasza:
87%

A zsinór nem tud csak úgy leszakadni és eltűnni. Nekem úgy tanította anyukám még vagy 15 évvel ezelőtt hogy a tampon felhelyezése előtt a madzagon rántsak 1-2 kisebbet felhelyezés előtt. Azóta is így csinálom. Meggyőződök róla hogy tuti nem szakad el kiszedéskor sem.

27N

2024. ápr. 26. 17:14
 13/15 A kérdező kommentje:

12

Rendben, akkor hülye vagyok :D ha nem tud elszakadni, akkor biztos felszívódott.

2024. ápr. 26. 17:17
 14/15 anonim ***** válasza:
25%

12-es ha szar a zsinór, akkor "kijön". Nem "szakad", hanem kihúzod, mint egy kihullott hajszálat :D az ob-vel nem jártam így, az okés, de saját márkással már igen.

Felteszem a tampont, igazítom a zsinórt, hogy ne lógjon túl a fürdőruhán - erre a kezemben marad... óh, remek.

2024. ápr. 27. 08:44
 15/15 anonim ***** válasza:
36%
Ezért is javaslom, hogy betétet használjatok inkább. Azzal nincsenek ilyen problémák, egyszerűbb is használni, egészségesebb is, biztonságosabb is. Nem ragad bent, nem felejted bent, stb. (Nyilván fürdőzésnél és hasonlóknál nincs más opció.)
2024. ápr. 28. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!