Normális ha nem mindig ugyanannyi nap után jön meg a menstruációm?
Ennél nagyobb eltérések is lehetnek, inkább az a baj, hogy túl rövidek a ciklusok.
Fiatal vagy még, több évig eltarthat, mire beáll pontosabbra.
Esetleg nézz utána az Aviva tornának. Abban van egy konkrét gyakorlat is, ami segít megnyújtani a túl rövid ciklust.
Jól tudod, 21 nap felett normális. Nekem 24-26 napos ciklusaim voltak világéletemben. Egyetlen nőgyógyász furcsállta csak, ő a klimax közeledtének tudta be a rövidülést, de amikor mondtam, hogy mindig ilyen volt, akkor nem firtatta tovább. 49 éves vagyok és még mindig van peteérésem, rendszeres ciklusom ilyen ciklushossz mellett.
Azért azt hozzáteszem, hogy évente egyszer elő szokott fordulni egy 21 napnál rövidebb is, de a nőgyógyászom szerint ez teljesen normális.
22 napos ciklus nem rövid. Teljesen élettani.
Nekem 28-29 naposak, néha 23, egyszer volt 21 - persze akkor pont tengerhez mentünk :D
Nekem az elmúlt egy évben egy ciklusom volt 21 napos. Egy pedig 30 napos. Az összes többi 23-28 között mozgott. Ez teljesen normális. És abszolút rendszeresnek mondható.
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!