Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Baba törlőkendő intim területre?

Baba törlőkendő intim területre?

Figyelt kérdés
Beteg hozzátartozóm részére vettem több csomag Pampers (kéz-arc-test) törlőkendőt, nem kimondottan popsi törlő van ráírva. Sajnos elhunyt a hozzátartozóm.. Intim törlőnek, illetve nedves wc papírnak elhasználhatom e szerintetek?
2024. ápr. 23. 09:57
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Részvétem, szerintem intim helyre ne használd, inkább takarításhoz, portörléshez.
2024. ápr. 23. 10:00
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Részvétem.

Persze, miért ne? Én hordok ilyet amúgy is, megizzadok, megjön, elkentem a sminket, vagy ha valamit kézzel ennék napközben, jól jön.

2024. ápr. 23. 10:02
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem lehet törölni vele, de a wc-be nem dobható be, csak a szemetesbe.
2024. ápr. 23. 10:02
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az együttérzést, és a válaszokat!
2024. ápr. 23. 10:03
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne lehetne intimebb helyre használni?

Arra van, hogy ha valaki nem képes elmenni fürdeni vagy zuhanyozni pl egy mûtét után, akkor lehessen neki macskamosdást csinálni ezekkel.

2024. ápr. 23. 10:14
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nedves WC papírnak nem, mert ha bedobod a WC-ben eldugul.
2024. ápr. 23. 10:22
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2024. ápr. 23. 11:57
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Részvétem.

Nedves WC papírnak nyugodtan használd, csak a végén ne a WC-be dobd. Intimnek én csak úgy használnám, hogy kívülről törlöm, bentebb nem mennék, de mondjuk az én pH-m nagyon könnyen felborul. Viszont nyugodtan használd arc törlésre, hónalj törlésre, kéz törlésre. Úgyis jön most a nyár, néha jól fog esni leizzadás után egy picik megtörölközni napközben.

2024. ápr. 23. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!