A cickafark tea megoldás lehet erre? (többi lent)
Már 11 napja vérezgetek. Ma voltam nőgyógyásznál, adott mindenféle vérzéscsillapítót, de semmit se kérdezett hogy trombózisra hajlamos vagyok e stb. (ja és migrénes is vagyok és migrénnel ezt a gyógyszert nem is lehet szedni) és még fogamzásgátlót is írt fel hogy azt is szedjek (mindenféle vizsgálat nélkül hogy szedhetek e egyáltalán). Mondom kösz de nem.
Annyi lenne a kérdésem hogy a cickafarkról az előbb olvastam hogy vérzés csillapító hatása van.
Ha cickafark teát innék vagy étrend kiegészítő formájában szedném elmúlna ez a vérzés?
17/L
Egyébként Norcolut a gyógyszer neve ami erre a vérzésre lenne, de így migrénnel nem merem szedni + a családban volt trombózis is (mamám).
Ja egyébként beszedtem a gyógyszereket amiket adott és azok ezt az egészet elmulasztották pár nap alatt.
Amúgy nem ciszta vagy ilyesmi van a dologban mert meg UH-zott de nem látott semmi rendelleneset.
Szóval reméljük hogy csak valami hormonprobléma volt (mert hormongyógyszert is kellett szednem) és nem lesz visszatérő baj :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!