Egy orvos mondhat ilyet?
1 es
Nagy figura?:) azt kívánom, hogy a te lányodat is így alázza meg egy kiszolgáltatott helyzetben egy férfi orvos, meglátjuk akkor mennyire lenne nagy figura.
a velemenyere pedig senki sem kíváncsi tartsa meg magának, vicces lenne barmi eszembe jutna az emberekről az utcán az arcukba mondanám. ilyet egy normális ember nem csinal
Közszolgálati egyetemen sincsen nőgyógyászati vizsgálat - hiába kamuzol.
Jártam egyetemre, igen, és van ahová kell alkalmassági, de a nőgyógyászati szűrővizsgálat nincs benne.
A nagy része szerintem is kamu. Nincs olyan orvos, aki smink és orr karika miatt lekurvázza a pácienst...
12# Rosszul tudod. Az NKE HHK és RTK karain a hivatásos jogviszonyt létesítőknek (azaz katonáknak és rendőröknek) kötelező az egészségügyi alkalmassági részeként a nőgyógyászati vizsgálat! Bárki utána tud nézni, fent van az egyetem honlapján és a jogszabályokban is.
14. es
ezek szerint sajnos van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!