Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen az almenstruacio?

Milyen az almenstruacio?

Figyelt kérdés
2009. jan. 5. 10:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Barna vagy rózsaszín és eléggé kevés...szóval az átlagnál kevesebb és rövidebb ideig tart.
2009. jan. 5. 10:46
 2/6 A kérdező kommentje:
Nekem kesett 3 napot,ami nalam megszokott,mert mindig szokott kesni...es utana 3 napig rendesen folyt eleg sok...a negyedik reggelre(mara) nem folyt semmi es most is csak egy nagyon kicsi es barna...lehet,h almenzesz?
2009. jan. 5. 11:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Dehogy ez már a menstruáció befejező szakasza. Nyugi ez normális. Nekem a menstruáció előtt szokott lenni barna folyás... aztán rendesen megjön.
2009. jan. 5. 11:32
 4/6 A kérdező kommentje:
Jo,de csak 3 napig tart???...meret tudom,nekem is szokott barna lenni a vegen..de az mar 6-7 nap utan,nem ilyen hamar...
2009. jan. 5. 11:41
 5/6 anonim ***** válasza:
örülj neki :):D:D de az állmenstruáció terhességnél fordul elő... és teljesen más lesz a vér állaga meg a színe...ha nem vagy biztos benne csinálj egy tesztet. Ha meg semmi ilyen nincs akkor örülj neki lehet beállt rendesen a menstruációd.:)
2009. jan. 5. 11:54
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszi szepen:D
2009. jan. 5. 12:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!