Szúró alhasi fájdalom, vizes folyás terhesség alatt. Mi lehet?
Tapasztalt közületek valaki szúró alhasi fájdalmat és tiszta vizes folyást (mintha pisi lenne vagy izzadtság) a terhessége alatt? Az orvos Gyinoxin 200-at javasolt, de az gombára való. Úgy gondolom ez nem gombás fertőzés. A terhesség elején szintén volt ilyen tünetem, akkor fluomizint írt ki egy másik doki. Az akkor rendbe hozta, viszont 2 hete antibiotikumot kellett szednem arcüreggyulladásra sajnos... Most megint megjelent ez a szúrkálás odalent és vizes folyás.
Köszönöm szépen a válaszokat, egy kétségbeesett 22 hetes kismama.
Nem tapasztaltam ilyent, de a szúró fájdalom miatt én hólyaghurutra, vagy ilyesmire gyanakodnék.
Biztos, hogy a hüvelyből jön a folyás?
Köszönöm, hogy válaszoltál. Pisiléskor nem érzek semmi fàjdalmat, sem szúrást. Volt már régen hólyaghurutom, tudom milyen, így szerintem megtudnám különböztetni.
Alapvetően állás, ülés, fekvés esetén is random jön a szúró alhasi fájdalom. A vizes folyás a hüvelyből jön.
A betegtájékoztató szerint alhasi fájdalom esetén a kezelőorvossal beszélni kell. Tud róla az orvosod?
1 hét alatt mindenképpen javulni kellene.
Én sem hallottam még ilyen tünetekkel gombáról, de nem vagyok orvos...
Ma még csak szombat van.
Várj türelmesen, tudom, nem könnyű, de próbáld meg.
Nem tartom kizártnak, hogy az arcüreggyulladással is kapcsolatban van...de ismétlem, nem vagyok orvos.
Ha semmit sem javul, hétfőn-kedden beszélnék az orvossal.
Jobbulást kívánok, és jelentkezz majd, hogy mi lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!