Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hölgyi tea fogyasztható...

Hölgyi tea fogyasztható pajzsmirigy alulműködés mellett?

Figyelt kérdés

ápr. 6. 14:04
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
Azt nem tudom, pedig nagyon drága és nekem nem használt semmit.
ápr. 6. 16:00
 2/9 A kérdező kommentje:
Te milyen problémára ittad? Volt esetleg más, ami bevált?
ápr. 6. 16:27
 3/9 anonim ***** válasza:
Más ami bevált? A gyógyszer még nem hatott, amit az orvosod adott, vagy még azt szeretnéd kiegészíteni?
ápr. 6. 20:59
 4/9 A kérdező kommentje:
Mióma miatt gondolkoztam rajta, arra meg nincs gyógyszer, csak fogamzásgátlót írtak fel, ami nem vált be.
ápr. 6. 21:53
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ennek a teának két változata van. Van orbáncfüves illetve aranyvessző füves, és én azt olvastam még hallottam is hogy ha az ember nem szed semmilyen gyógyszert akkor az orbáncfüveset, viszont ha tartósan szed valamilyen gyógyszert akkor az aranyvessző füves változatot kell inni.
ápr. 14. 19:58
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező! Végül elkezdted inni a hölgyi teát? Van tapasztalatod? Én most rendeltem miómára, nagyon sok pozitív véleményt olvastam névvel, képpel, nem kamukat, akiknek már segített.
máj. 13. 08:48
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem kezdtem még el inni, még vacilálok rajta. Most az aviva tornával kezdtem próbálkozni, ami úgy tűnik segít valamit, de még mindig van, hogy nagyon bő a vérzésem.
máj. 13. 14:29
 8/9 anonim ***** válasza:

Aviva torna 2-3 hónap is lehet, mire hat, ne add fel! Heti 2 alkalommal.

Én is azt csinálom pajzsmirigyre, már 5 hónapja tornázom, segített rajta. Persze gyógyszert attól még szedem, az Aviva önmagában nem csodaszer.

máj. 13. 18:37
 9/9 A kérdező kommentje:
Bízom benne, igen, hogy idővel még jobb lesz köszönöm a válaszod! :)
máj. 14. 18:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!