Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ilyen női mell létezik?

Ilyen női mell létezik?

Figyelt kérdés

Ezen a képen láttam. Ott látható jobb oldalon, az alsó sarokban lévő alaknak a furcsa melleire gondolok.

[link]

márc. 31. 23:38
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Nem kell ilyen támadóan viselkedni. Mondom, bocsánat, nem akartam megsérteni senkit ezzel a kérdéssel. Nekem szokatlan, nem láttam még ilyet és meglepődtem, de mivel festmény, nem kép, ezért fantázia szüleménye is lehetett volna.

Szerintem, kimondhatom, hogy nekem ez furcsa volt, nem értem, miért ne mondhatnám ki?

ápr. 1. 00:11
 12/25 anonim ***** válasza:
88%
Szóval a patás csecsemők meg a szakállas kentaur fazon nem furcsák, de a lógó mell igen. Értem.
ápr. 1. 01:27
 13/25 A kérdező kommentje:
Hmm, valahogy azokkal kapcsolatban nem merült fel bennem, hogy akár reálisak is lehetnek. Gondolod, hogy igen? Lehet igazad van és csak én vagyok naiv:)
ápr. 1. 09:00
 14/25 anonim ***** válasza:
Ezen most annyit röhögtem :)
ápr. 1. 09:42
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Na jól van akkor agytröszt.

Minden ekkora méretű mell, egy kor után veszítve a feszességéből, így néz ki, ebben a testtartásban.

Igen, eléggé gusztustustalan.

De az öregedés, nem az esztétikáról szól.

Elegedett vagy fikabajnok?

ápr. 1. 10:07
 16/25 A kérdező kommentje:

Nyilván, időseknek ilyen. De egy fiatalnak csak nem.

Na, hát nem én voltam, aki kijelentette, hogy gusztustalan!

ápr. 1. 17:41
 17/25 A kérdező kommentje:
15ös,téged véd valaki fentről, hogy nem szállt rád az eddigi összes - a természetes nőiesség mellett kardoskodó - hozzászóló az értékítéletért.
ápr. 1. 17:45
 18/25 anonim ***** válasza:
Én is ki kell, hogy ábrándítsalak, biza az előrehajoláskor lelógó mell az ilyen (már amelyik értékelhető méretű).
ápr. 1. 22:31
 19/25 anonim ***** válasza:
82%
Igen, ezt hívják úgy, hogy csőmell. Ez nyilván fiatalon is ilyen, nem a lógásrol van szó! Nézzétek meg, hogy kicsi a mell alapterülete. Az ilyet fel lehet ismerni melltartóban is
ápr. 2. 07:03
 20/25 anonim ***** válasza:
1-es, nem aberrált a kép, ne merészeld a szent dolgokat festő művészeket ócsárolni! Középkorban járunk, kisfiam!
ápr. 2. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!