A cickafark-palástfű tea tényleg hatásos? Már egy ideje nincs meg a menstruációm.
Olvastam valahol, hogy ez a tea segít beállítani a ciklust.
Mostanában sokszor hónapokig nem jön meg. Volt amikor 7 hónapig nem jött meg, máskor 4ig. Most sincs egy ideje már.
2 hete már azt hittem meg fog jönni, mert picit rózsaszínesen véreztem, ahogy az elején szokott lenni. De ez általában csak fél-1 napig tart. Aztán abbamaradt, majd pár nap után megint egy kicsit, de azóta megint semmi. Egyszer olyan is volt, hogy majdnem 20 napig megvolt. Szerencsére ez csak egyszer volt, ha jól emlékszem.
Már 19 éves vagyok, régen az első 2 év után beállt tök normálisra. Aztán fogalmam sincs miért felborult az egész. Persze állandóan idegeskedem, de van is okom rá sajnos, nem direkt csinálom :( fogyókúra is volt, de kell is még mert sokat kellene fogynom nagyon.
Terhesség kizárva. Az okozhatja, hogy nem igazán érzem nőnek magam? És sokszor nem akarom, hogy megjöjjön mert a f*xom kivan vele? :) :D
Nőgyógyászhoz nagyon nem akarok menni, rettegek. Talán majd később elmegyek, de most még kicsinek érzem magam, nem akarok menni! Fogamzásgátlót meg végképp nem akarok szedni.
Általában nincsenek görcseim, semmi extra. 7 napig szokott tartani normálisan.
Ihatom ezt a teát? Hogyan kell elkészíteni? Mennyit igyak belőle?
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Nem szeretném leírni, de elég alacsony vagyok és sajnos sok rajtam a fölösleg...
Ezért is nem akarok elmenni, mert rettenetesen félek, hogy hogy néz majd rám az orvos, amiért ilyen kövér vagyok :( minden nő csont sovány az utcákon is, csak én nem...
Olyat szerintetek lehet, hogy először csak elmegyek úgy, hogy elbeszélgetünk erről és NEM vizsgál meg? esetleg felír így valami gyógyszert, hogy hátha segít?
És addig is szoknám a helyzetet. Bár már egyszer voltam nődokinál, de akkor lent nem vizsgált meg meg semmi.
Nő nemű nőgyógyászt sajnos nem ismerek itt ahol lakok...
annyi féle nőt látott már a nődoki, h nem fog feltűnni, ha esetleg kicsit kövérkés vagy. gondolom kétszer-háromszor akkorákat is mint te. menj el mindenképp, az tuti, h nem fog rád csúnyán vagy megvetően nézni.
nem pucéran kell bemenni hozzá, beszélgess el vele, mondd el neki, h először vagy ott és rettentően félsz, ő ezt meg fogja érteni és még annál is kedvesebb lesz mint amúgy.
és az sem mellékes, lehet hormonális oka van annak, h kicsit duci vagy. mindenképp menj el, lehet egy csapásra megoldódik mindkét problémád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!