Kisajakplasztika lehetséges 18 éves kor alatt?
Nyílván nem de nem is írtam ilyet, teljesen mást kérdeztem.
Köszi a segitseget de igazából "10x" eddig aht irtad, hogy nek csinálják meg csak mert nem tetszik, ami nem a kérdés volt meg, hogy kérdezzem meg a nőgyógyászt. Nem akarok rosszindulatú lenni de nem tudom minek oktatnak ki olyanok, akik nem olvassák el a kérdést vagy semmilyen konkrét dolgot nem írnak.
Köszönöm a válaszokat akkor.
Esetleg a műtéten kívül addig van vamilyen tanácsa annak, akinek van ilyen tapasztalata?
Légyszi ne azt, hogy fogadd el magad, hanem konkrétat.
Ezt csak megszokni tudod addig, átmeneti megoldásként
Figyelj rá, ha a dörzsölődés miatt pirosodik használj krémet, éjjel laza ruhában aludj hogy legalább addig se dörzsölődjön, de gondolom erre magadtól is rájöttél
Csak pamut bugyit hordj
Nagyon sajnálom, de ha jó a kapcsolat anyukáddal szerintem beszélj vele erről, biztos megértené hogy neked ez rossz és segítene utánajárni hogy mit lehet tenni
Elég drága dolog, de lézeresen is meg tudják oldani ezt a problémát, gyorsabb a gyógyulási ideje is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!