A hüvelykúpnak milyen utóhatásai lehetnek?
két napja tettem be, elég ügyetlenül (szűz vagyok), úgy éreztem, kicsit fel is sértettem a körmömmel/kúppal, mert ilyen nagyobb volt és nem igazán tudtam hol és hogyan jó.
Tegnap zuhanyzáskor kijött pár darabka, ami megmaradt, és kicsit úgy nézett ki, mintha véres lenne. Ma is jöttek ki darabkák, sokkal kisebbek, és azok is ilyen pirosasak. Nem tudom, ez mennyire normális.:/
Hipochonder lévén félek, hogy valami komolyabb problémám van, nem akarok még meghalni.:(
Allergián kívül semmi, viszont annak lehet következménye, hogy vizsgálat nélkül használsz készítményt, ugyanis csak kenetvételből lehet megállapítani, hogy valóban gombád van e vagy bakteriális, esetleg vegyes fertőzésed. Mindegyikre másfajta készítmény való.
Amit tenned kell, hogy elmész orvoshoz és előtte 24 órával semmilyen készítményt nem használsz, hogy ne kapj fals eredményt. Miután megvan a ludas, arra kapsz gyógyszert (makacs baktérium esetén nem csak lokálisat, hanem szájon át szedhető antibiotikumot is). Fontos, hogy utána vissza kell erősíteni a hüvelyflórádat.
írtak mellékhatásokat, az nem lehet az?
"A nemi szervekkel és az emlőkkel kapcsolatos betegségek és tünetek:
hüvelyi hámlás, hüvelyi váladékozás, hüvelyi vérzés; diszkomfort érzés, bőrpír, égő érzet, viszketés, fájdalom a nemi szervek területén."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!