Akik betétről tamponra, vagy kehelyre váltottak, mi volt a fő oka?
Ugye menstruációnál az alapvető eszköz a szárnyas betét. Egyrészt ezt a legkönnyebb használni, ezzel is kezd mindenki, továbbá egészségesebb is, mint a tampon meg a kehely, mindemellett a legkevesebb macera is van vele (nem kell felhelyezni, nem kell mosni, stb.)
Mégis vannak - bár szerintem a kisebb része a nőknek - akik tampont, intim kelyhet, vagy mosható menstruációs bugyit használnak.
A kérdésem az, hogy a betét ellen és a többi említett eszköz mellett mi szól? Van itt olyan, aki nem eü. betétet használ? Mi volt az oka, hogy tamponra, vagy más eszközökre váltott?
Te megint a fétises vagy?
Amúgy én tampont használok tisztasági betéttel, mert nekem ez nagyobb biztonságérzetet ad, mint a betét.
Suliban egész napos ülés mellett nem bírt ki 2 tanórát semmilyen betét. Úgyhogy tampont és betétet használtam egyszerre.
Itthon ha van időm gyakran cserélni, kényelmes ruhában lenni és nincs az a stressz, hogy mi lesz ha ázik akkor csak betétet használok.
Ha használtál volna életedben szárnyas betétet - ezt NAGYON FONTOS volt kiemelni, ugye, Fétike -, akkor tudnád, milyen tetű kényelmetlen.
Plusz elcsúszik, kifolyik mellette a vér és sorolhatnám.
Szóval tampon, mert ezerszer kényelmesebb, főleg nyáron nincs még egy plsuz réteg, amibe beleizzad a seggem.
Az a vacak mindenféle kemikáliával átitatott cucc minden, csak nem egészségesebb, mint a kehely, hiszen ez utóbbi orvosi szilikonból készül.
Én nem használom azt a vackot. Nálam minden csak az ellen szól. A tampon se sokkal jobb, nekem a kehely vált be. Nincs kemikália, nincsenek görcsök, sokkal elviselhetőbb lett a menstruáció, és olcsóbb, valamint környezetbarátabb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!