Az normális ha nem fáj a hasam a megjön?
Figyelt kérdés
semmim nem fáj, ezért elég meglepő amikor megyek a wc-re és azt veszem észre, hogy véres a fehérneműm...
valakinek esetleg van ilyen "panasza?"
2010. okt. 26. 14:41
1/9 anonim válasza:
szerencsés vagy. Nekem is szokott így kezdődni, hogy előbb látom, mint érzem, de előbb-utóbb a fájdalom is jelentkezik:( Remélem téged elkerül.
2/9 anonim válasza:
Szerencsés vagy, ritka, aki megússza fájdalom nélkül. Bízz abban, hogy ez így is marad, és 2-3 év múlva is elkerülnek a görcsök. Viszont használj tisztasági betétet, és nem kened össze a fehérneműt. Hála az égnek, ma már mindenhol kapható, és van egész olcsó, meg húzósabb árú is, tehát válogathatsz, mit enged a pénztárcád.
3/9 anonim válasza:
Hány éves vagy? Mióta van meg? Sportolsz?
Az első évben nekem sem fájt, illetve a 2. évem elején sem amikor rendszeresen sportoltam (úsztam). Azóta szépen lassan egyre erősebb fájdalmaim vannak, de előfordul, hogy nem is görcsöl egy kicsit sem. Ettől függetlenül általában pontos. Szerintem neked sem kell aggódnod :) Örülj neki.
4/9 anonim válasza:
Örülj neki! Kívánom Neked, hogy mindig ilyen könnyen viseld a menstruációt!
5/9 anonim válasza:
Én már 23 éves vagyok,pont 10 éve menstruálok,és szinte soha nem fáj a hasam,vagy csak nagyon nagyon enyhén "jelez" mielőtt megjön,de azt nem is nevezném fájdalomnak.Valamint sok vérzésem sincs,úgyhogy ilyen szempontból én is szerencsésnek mondhatom magam,te is örülj neki kérdező!
7/9 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok ..bár van hogy fájdogál előtte de általában semmit nem érzek.Ez egyáltalán nem baj :) a baj az ha nem jön meg :) bár kinek hogy :)
8/9 anonim válasza:
Nekem eleinte sosem fájt, aztán volt egy időszak, amikor annyira, hogy fúúú nagyon.
Most megint olyan időszak van már egy jó ideje, hogy egyáltalán nem fáj, remélem ígyis marad.
Egyébként nem tudom mitől függ, hogy fáj-e vagy nem. Érdekelne
9/9 anonim válasza:
én is így vagyok :D Tehát nincsenek előjelei, hogy meg fog jönni nekem, hanem csak ha észreveszem a bugyimon. Ez jó dolog ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!