Ha petefészek ciszta gyanújával Uh-oznak, akkor ha terhes lennék, akkor látná az UH-on a doki, vagy csak a petefészket nézi?
Megnéz mindent, természetesen. Amúgy 2-3 hét késés után már UH sem kell a nőgyógyásznak a terhesség megállapításra, ilyenkor már a manuális vizsgálattal is egyértelmű lenne, ha terhes lennél.
Nem mostanában hagytad abba a fog.gátlót? Esetleg eddig is rendszertelen volt a ciklusod?
Mikor mondtam neki hogy szeretném, hogy megvizsgáljon azt mondta, hogy nemteszi, elküld Uh-ra. Nah szép mondom!
Márciusban hagytam abba a fogigátlót (3 évig szedtem), azóta mindig megjött, scak most nem akar itt ősszel :S
Szerintem keress más nőgyógyászt. Lehetőleg olyat, ahol van helyben ultrahang készülék, nem kell küldözgetni. /Én szegedi vagyok, évekig jártam a MÁV-rendelőbe, mostmár a Vasas Szent Péter utcaiba járok, de mindkét helyen van hüvelyi UH és mindegy egyes vizsgálatkor használják is. SZTK-s rendelés mindegyik. Biztos, hogy felétek is van UH-s rendelés./
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!