Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet a baj?

Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
SZIASZTOK! 3 napja késik a menstruációm, utoljára február 9-én volt meg, görcsölget az alhasam, fel vagyok puffadva,fáj a derekam néha-néha.. illetve a kezemet sem bírom ma felemelni mintha izomlázam lenne, a combom is fáj. Ezelőtt egy hete a melleim is fájtak de az mára már nem fáj! Illetve folyamatosan folyásom van… szokott ilyen lenni hogy pár napig nem jön meg aztán az aktus megindítja… de most nem tudom.. Szerintetek? Köszönőm a választ
2024. márc. 11. 19:03
 1/2 anonim ***** válasza:
88%

Derék izomláz...ez nem..

Nem emelted meg vagy húztad meg magad

2024. márc. 11. 19:13
 2/2 anonim ***** válasza:
Ez önmagában még nem terhességi tünet. Ha viszont fogamzásgátlás (tabi, gumi, spirál stb.) nélkül dugsz akkor bármiféle tünet nélkül is előfordulhat, hogy egyszer csak két csíkot látsz majd a teszten :)
2024. márc. 11. 21:13

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!