Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi történik, ha a nemi herpesz...

Mi történik, ha a nemi herpeszt nem ismerik fel és gombás fertőzésként kezelik?

Figyelt kérdés
Mennyire súlyosodik az állapot? Mennyivel hosszabb így a gyógyulás?

márc. 6. 21:44
 1/2 anonim ***** válasza:

Azért annak különböző tünetei vannak leginkább

Rosszabbodni nem fog, de kontrollt majd megér,ha nem javul

márc. 7. 16:10
 2/2 anonim ***** válasza:
Spontán is gyógyul csak lassabban és ki..szás a későbbi párokkal. A félrediagnosztizálás miatt ment tönkre az életem (ha nem kamuzik a drága valószínűleg ezért expárom lesz). Több, mint fél éve együtt vagyok a párommal. Életemben nem volt sok szexuális kapcsolatom, 1-1 kapcsolatom között is évek teltek el. Több, mint 3 év után barátok által megismertem az új páromat. Minden jó és szép, kedves volt figyelmes stb. Sajnos persze ő is kezdte a lehetne más az óvszer helyett hisztikét. Gondoltam ok, már 4 hónapja együtt vagyunk, nem is volt gond csütörtökig. Elkezdtem viszketni, gondoltam sima gomba, vettem kúpot kész. Aztán láttam h pici sebek jelentek meg. Feltételeztem, hogy elvakarhattam. Annyira rossz lett vasárnapra, hogy hazautaztam végül hétfőn és bementem az ügyeletre. Olvasgattam mi lehet és gyanítottam is, h mi. Persze tagadás. Végül kinyögte, h 8 éve voltak neki valami kiütések, de kapott rá kenőcsöt meg kamillateázta és elmúlt. Meg h azt mondták neki, h az gomba! Na hiszem, ha látom a leletet. Szóval kártyavárként dőlt össze az életem és akármilyen édes volt nekem egyszerűen meggyűlöltem úgy érzem. Olvasgattam, meg az orvos is azt mondta, hogy azért ez nem annyira drámai, mint ahogyan él a közhihedelemben, meg, h minden 8. szexuális életet élő ember tünetmentes hordozó stb. De én akkor is őt hibáztatom, mert nagyon lapított. Félek, h tudott róla és nem vigyázott. Állítólag tünetmentesen nem fertőz, szóval ha már derogált a gumi legalább figyelt volna oda magára h ha van bármi kis gyanú nem mászik belém.
aug. 20. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!