Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért késik ennyit? Eddig...

Miért késik ennyit? Eddig mindig pontosan 22-23 naponként jött meg. Most ma meg a 34. napon se jött még meg. Nem tudom h mi lehet a baj.

Figyelt kérdés

nagyon aggódok:S:(

17/L

2010. okt. 25. 16:56
 1/5 anonim ***** válasza:
terhességi teszt?
2010. okt. 25. 17:02
 2/5 A kérdező kommentje:

nem feküdtünk le a barátommal..még csak pettingeltünk..és igyekeztünk nagyon vigyázni

nagyon remélem h nem vagyok terhes...:S

2010. okt. 25. 17:04
 3/5 anonim ***** válasza:
A szervezet nem mindig müködik óramű pontosággal,befolyásolhatják nőgyógyászati vagy urológiai fertőzések,gyulladások, erős gyógyszerek,antibiotikum,stb .A hormonháztartás elég érzékeny akülső tényezőkre amik ránk hatnak (pl stressz),ezért lehet,hogy idegeskedés miatt késik,vagy később volt peteérésed ezáltalán a menstruácio időpontja is eltolodik. Először ki kell zárni a terhességet,ha még még 1-2 után sem jön meg érdemes orvoshoz menni,lehet ciszta vagy bármiylen kóros elváltozás miatt. Az is előfordulhat,hogy mivel fiatal vagy egyszerűen nem állt még be pontosan,és nincsen különösebb oka hogy késik,vagy kimarad ebben a hónapban. Én 20 éves vagyok,12 éves korom ota szinte napra pontosan menstruálok , aztán tavasszal felfáztam (hólyaghurut),és nem is jött meg egyátlalán abban a honapban.
2010. okt. 25. 17:06
 4/5 anonim válasza:

mostanában sokat stresszelsz?? Nekem akkor szokott késni,a mikor sokat streszelek :(

Remélem tudtam segíteni :)

2010. okt. 25. 17:09
 5/5 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat

igen,főleg amiatt mert sokat késik:S megőrülök...:S

2010. okt. 25. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!