Nemibeteggondozó vagy nőgyógyász,vérvétel?
Szerintem elég a sima doki. Mivel bekuldheti a mintát tesztekre is. Es ő látja indokolt e sulyosabb dolgokra is szűrni.
Visszatérő nyavaják esetén viszont javasolt a hosszutávu kezeles pl 2 hetes kúpozás. Mellette probiok. És utána ph flóra helyreállítók. Ezt viszont rengeteg doki kihagyja. (Vagy nem preferálják) Es inkább rövid kezeléseket nyujtanak csak sajnos. Ami a kiújulások táptalaja.
Köszönöm.
2-es sajnos valószínű több embertől és egy ismerőstöl is hallottam. Az egyik örömlány. Vele volt terhességem alatt és az ő számát név nélkül elmentve is megtaláltam a mobiljában!!!!
Mindig a nő a hibás akármit is tesz egy pali. Ismerjük már. A ffiak soha semmiben.
Mindig a nök vannak lehordva.
Kérdező,
Remélem vmi serpenyővel fejbe simogattad...szemét!
Hogy nem tudja valaki a párját, gyermeke(i) anyját tisztelni?
Megalázza...felháborító...
#7 vagyok!
Ne szomorkodj! Nem vagy hibás!!! Ha nem adtad volna meg neki teszem azt a szexet várandósan is, akkor sem tehet ilyet veled!
Több vagy nàla!! 2 gyermeket nevelsz meg róla is gondoskodsz.
Különb vagy nála 1000x.
A rosszindulattal meg ne foglalkozz. Mindig lesznek ilyenek. Engedd el a füled mellett. Engem is csaltak meg és még vertek is. Azt hittem bennem van a hiba. Nem igaz! Emeld fel a fejed! Okos vagy, szép es értékes! Ezt mindig tudd! Szeretni kell téged, nem megalázni és bàntani!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!