Miért viszket éjszaka a végbélnyílásom?
Ahogy az előttem írok mondják, lehet bélférgesség.
Évekkel ezelőtt nekem is ilyen tüneteim voltak, de kiderült, a nedves törlőre vagyok allergiás.
Ha használsz ilyet, akár attól is lehet.
Nekem is volt ilyen problémám. Csak éjszaka viszketett de véresre tudtam vakarni. Aludni sem tudtam tőle. Ez nyáron volt. Elmentem proktológushoz aki mindent rendben talált. De azért beszedtem a biztonság kedvéért egy kúra belferegre való gyógyszert is. Végülis elmúlt de nem jöttünk rá hogy mitől volt. Én a végén már hamosito krémekkel kentem mert olyan durván felsértettem este.
27N
Köze nincs a bélférgességhez, csak ijesztget a sok hozzá nem értő, tisztelet a kivételnek.
Ez a fajta viszketés mindenki életében előfordul, egy bőrgyógyász ismerősömnek amikor meséltem hogy nálam is volt ilyen lefekvés után, csak annyit kérdezett "fürödtél előtte ? szappant tusfürdőt használtál ? " a válasz igen volt, szappant használtam, mint kiderült egyrészt ki is szárított ott, másrészt elképesztően viszketett mindig. Ahogy abba hagytam ennek a használatát, egyből megszűnt. Azóta sem volt . . . Nyáron egyébként különböző baktériumok is az izzadság miatt tudnak ott viszketni, ennek jellegzetes tünete még a csípő érzés . . .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!