Sajnos ebben a ciklusban folyamatosan betétet használtam, mivel hüvelykúpot kellett alkalmaznom kb két hétig, most a harmadikra megjött, de már nem bírja a bőröm a betétet, nagyon dörzsöli a bőröm. Pisilés után már a wc papír is dörzsölt..Sajnos egy hét alatt is fent szokott állni a probléma, de akkor még kibírom. Tampont nem hasznalhatok most. Mit tegyek?
Vegyél egy mosható betétet vagy mensibugyit rre az időszakra. Az pamut és puha.
Nekem pont ezek miatt kensibugyim van (tampont nem szeretem) és megváltás.
Mensibugyit már a dmben is lehet venni szóval kinnyen beszerezheto. Szeirntem sokat segtene a komforterzeteden
2024. márc. 1. 08:53
2/9 anonim válasza:
Ugyanezen okból váltottam mosható mensibugyira (thisisredy). Nekem nagyon jól bevált.
2024. márc. 1. 18:09
3/9 anonim válasza:
Esetleg próbálj ki másfajta betétet. Pl. A Libresse betétek nagyon jók.
2024. márc. 2. 09:59
4/9 anonim válasza:
En ilyenkor leteszek magam ala 3 torolkozot es egy felaldozhato nadragban alszom. Hogy legalább este ne dörzsöljön semmi.
Amúgy a hosszútávú megoldást nekem is a redy bugyi jelentette.
2024. márc. 2. 10:09
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, megnyugodtam, hogy nem csak én szenvedek ettől. Kicsit ódzkodom ezektől a mosható dolgoktól, higiéniai okokból, kollégistakent a mosás sem mindig azonnal oldható meg, ráadásul ebben az esetben jó lenne diszkréten szárítani... Szivesen olvasgatnek ki hogyan oldaná meg 😊
2024. márc. 3. 10:48
6/9 A kérdező kommentje:
Illetve sajnos a libressebe úgy érzem csak pang a vér, soká szívja fel, emiatt alwayst használok az erősebb napokon, de ez nagyon műanyagos érzetű.
Mivel kenhetem ezt az égett területet? Sudocream, bepanthen, mi lenne rá megfelelő?
2024. márc. 3. 10:52
7/9 anonim válasza:
Csak úgy lehet ha nem szégyelled hogy nő vagy és menstruálsz.
Sudocrem, bepanthen, neogranormon egyformán jó lehet
2024. márc. 3. 12:42
8/9 anonim válasza:
A műanyagos Always felejtős, attól sokmindenkinek baja van. Inkább cseréld gyakrabban, ha úgy érzed, hogy pl. a Libresse kevesebbet bír, de mindenképp pamutot használj.
2024. márc. 3. 12:53
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, váltottam most, illetve már gyengébb a vérzés és éjszakára nem használok. Mostmár sokkal jobbnak érzem, abbamaradt a viszketés, égő érzés
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!