Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hölgyek! Igaz, hogy érzitek,...

Hölgyek! Igaz, hogy érzitek, ha nap közben folyásotok van?

Figyelt kérdés
Srácként nekem felfoghatatlan, milyen lehet, ha érzed azt, hogy folyik ki onnan valami, de nem tudod megállítani. Eddig valahogy azt hittem, hogy nap végén csak a bugyitokat látva tudjátok megy hogy jött valami.
2024. febr. 28. 18:36
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
Ez változó. Ha bővebb folyás van vagy menzesz alatt egy nagyobb darab azt szoktam érezni. Ha csak valami nagyon kis pici azt nem.
2024. febr. 28. 18:44
 2/7 anonim ***** válasza:
24%
Fap fap fap
2024. febr. 28. 18:54
 3/7 anonim ***** válasza:
76%
Mindig érzem. Hiszen folyik. Még ha minimálisan is. De ez így normális. Nem foglalkozok vele.
2024. febr. 28. 19:24
 4/7 anonim ***** válasza:
96%

Szia kérdező!

Te nem az vagy, akit nemrég jelentettem a menstruaciós beteg kérdese miatt?

Elég feltűnő, hogy jelentettem es rá nem sokra meg egy hasonló kérdest ír ki valaki?😂

2024. febr. 28. 19:27
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem, ez a harmadik kérdésem ezen az oldalon. Egy barátnőmmel szóba jött ez a téma.
2024. febr. 28. 19:33
 6/7 anonim ***** válasza:
44%

Akkor ez esetben bocsi!

Csak ma volt egy enyhén szólva perverz kérdező, lehet fétise, aki azt szerette volna tudni, hogy kinek milyen ciki menstruàciós sztorija van (kacsintós fejjel)

Mikor kerdeztem tőle, hogy ez miert érdekli, közölte velem, hogy provokatív bunkó vagyok😅

Miért kell belekötni mikor mások is kérdeztek már ilyet és abba nem köt bele senki. Szóval ebből az jött le, hogy még tudatosan keresi is az ilyen posztokat

Kérdeztem tőle, hogy lány-e vagy fiú? Arra csak annyit írt, hogy ő csak egy kérdést írt ki, sajnálja, hogy nem kapott vàlaszt.

Múltkor egy ugyan ilyen mondjuk úgy perverz egy hölgy nemiszervèről fotót kért😂

2024. febr. 28. 19:50
 7/7 anonim ***** válasza:
61%
Érzem, persze.
2024. febr. 29. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!