Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek mitől lehetnek...

Szerintetek mitől lehetnek ezek a tünetek?

Figyelt kérdés
Az a problémám van, hogy 3-4 napja elkezdett szúrni, és tompán fájni a jobb petefészkem környéke, majd másnap már a balban is éreztem és most az egész alhasamban. Folyásom olyan mint eddig, nincs bűze, és átlátszó, vagy fehér. Egy hét múlva fog megjönni. Kérdésem az lenne, hogy ez mi lehet. Már mindenre gondoltam. olvastam arról is hogy ha véletlen fentmarad a tampon akkor mi van. Azóta nem megy ki a fejemből ez a dolog, pedig biztos kivettem. Szerintetek? Utoljára 2 hete volt bent.
2010. okt. 25. 09:25
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha fent maradt volna a tampon, nagyon csúnya folyásod/fertőzésed lenne, mert az már rohadna belül (bocs).

Viszont petefészekgyulladásod lehet. Gyorsan keress egy dokit, mielőtt még megjönne, mert nagy baj lehet belőle, ha vársz még 2 hetet.

2010. okt. 25. 09:26
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi, én is erre gondolok.

Nőgyógyászhoz elmegyek. De ha megjön akkor jobban fog fájni?

2010. okt. 25. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!