Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nőknek mikor tágul ki a hüvelye?

Nőknek mikor tágul ki a hüvelye?

Figyelt kérdés
Hány éves korban lesz olyan, ami már nem olyan kellemes a férfiaknak?
2024. febr. 24. 16:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
53%
10 Udvarias partnereid voltak... :) Biztosan szűkebb vagy, mint egy még nem szült nő... na persze... Álltasd magad.
2024. febr. 26. 10:10
 12/19 anonim ***** válasza:
36%

Ooo te jó élet...

Ezt egy hány éves lány, nő, fiú, ferfi kérdezte? Brutális.

El nem tudom képzelni a szitut...

Ül a széken és eszebe jut a téma (ki tudja miért, hogyan..??)

Ezután bedig eszébe jut a gyakori, hogy megkérdezze....

2024. febr. 28. 15:54
 13/19 anonim ***** válasza:
47%
Kérdező, ha nő vagy, és azért érdekel, mert valami pasi beszólt, amit úgy értékeltél, hogy talán leöregezett, akkor ne a válasz, az adat érdekeljen, hanem egyszerűen dobjad őt, mert neki csak egy szűk hüvely kell, nem te. Sokkal jobbat érdemelsz. (Igen, még akkor is, ha semmit sem tudok rólad.)
2024. febr. 28. 19:32
 14/19 anonim ***** válasza:
80%

Mindkét nem avul a korral: az egyik már nem olyan rugalmas, a másik már nem olyan kemény...

Amúgy a hüvelyi szorosság nem is annyira passzív valami. A nőknek is van valamijük ami izgalomra " megfog".

Sose szoktak róla írni, még magyar neve sincs. Láttam orgasztikus mandzsetta néven írni róla. Latinul meg bulbus vestibuli...

2024. febr. 28. 20:04
 15/19 anonim ***** válasza:
Nekem már elég tág,pedig fiatal vagyok,szóval sztem mindenkinél más
2024. febr. 29. 13:04
 16/19 anonim ***** válasza:
A női hüvely azért nem szabványméret, van aki alkatilag tágabb meg van aki szűkebb. Férfiaknál is van aki véknyabb péniszű, nyílván egy vékony pénisz tágabb lány esetén egyikőjüknek se jó. Jártam intim torna tanfolyamra, sokáig gyakoroltam, szűkebbnek is éreztem magam utána. Volt velem is olyan hogy nem izgultam fel rendesen, valahogy olyan tágabb maradt a hüvelyem.
2024. febr. 29. 14:33
 17/19 A kérdező kommentje:
16-os, szüz vagy még?
2024. febr. 29. 19:44
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem vagyok szűz, de nem is szültem még
2024. febr. 29. 20:03
 19/19 anonim ***** válasza:
Szüléskor
2024. márc. 10. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!