Inzulinrezisztencia hajhullás?
Személyre szabott a kezelése, ahogy a nincs két egyforma tünetegyüttes.
Kifejezetten sovány inzulinrezisztens vagyok erős androgén túlsúllyal.
Nem elmaradt a vérzésem, hanem ömlött. 2 hetente 2 hétig menstruáció.
Teljesen kihullott a hajam.
Megkaptam a klasszikus kezelést.
Metformin, erős testmozgás, 160 grammos diéta, ötszöri étkezés.
Eredmény: katasztrófális. 54 kilóról 46-ra, majd 38 kilóra fogytam a Metforminnak köszönhetően. Minden fajtájától, adagjatól olyan hadmenés, hogy a víz is kijött belőlem.
Az ötszöri étkezés eredménye reflux lett. 160 grammos diéta eredménye az állandóan alacsony vérvukor, 2 eszmélet vesztés "hipo" miatt.
A kardiózásé pedig izületi gyulladás.
Többszöri orvos csere után változás:
200 grammos diéta, kardiózás helyett hosszú séta, 5x étkezés helyett 3 fő étkezés, közben két valamilyen szénhidrát mentes "nasival", pl. egy darab sajt vagy magvak, mogyoró, dió, stb...
Nekem a diéta, a séta és az antiandrogén jött be. Nem vagyunk egyformák!
Ahogy a kezelés sem!
Én egy ritka típusát produkáltam.
Javult az inzulinszintem és az androgének, reflux elmúlt, menstruáció nem jött rendbe, hajhullas megállt, de nem nőtt ki.
Ezek mellé Dienille fogamzásgátlót kaptam. Kinőtt a hajam, és ha tünetileg is, de elmúltak az erős vérzéssek.
Az izületeimet a rossz tanácsnak köszönhetően "szétkardióztam"
Szia
Hogy alakul a hajhullàsod?
Ugyan ìgy vagyok....
A Dienille fogamzásgátlótól és a diétától TELJESEN kinőtt. Pedig már az orvosok is lemondtak a hajamról. Azt mondták, hogy annyi fog maradni.
A diéta csökkentette a hullását, de önmagában kevés volt, és nem szűntette meg a hajhullást. A gyógyszer után 8 hónapra nőtt ki a hajam teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!