Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet gennyes gyulladás?

Lehet gennyes gyulladás?

Figyelt kérdés
A jobb mellem belső felén van egy dudor (nem csomó) körülötte csúnya pirosas lilás és ha a kezem végig húzom olyan nyoma marad mint mikor valaki vizesedik.. alapból nem fáj de ha rá fekszem vagy valami úgy ér hozzá akkor fáj aztán viszketni kezd mint mikor egy seb gyógyul.. beszéltem nőgyógyásszal es bőrgyógyásszal is mindenhol több hetes várólista.. már ott tartok megpróbálom tűvel kibökni
2024. febr. 19. 12:32
 1/9 anonim ***** válasza:

Jézusom meg ne próbáld!

Inkább mammográfiára kérj időpontot!

Nőgyógyász nem küldött el??

2024. febr. 19. 13:49
 2/9 A kérdező kommentje:
A nőgyógyász sehova sem küldött mivel még az is több hét mire ott hajlandóak fogadni
2024. febr. 19. 14:01
 3/9 anonim ***** válasza:

Akkor hívj fel mammográfiát időpontért!

Egyébként időpont nélkül sürgős esetben bemész az sztk nőgyógyászatára, mondod a betegfelvételen, hogy sürgős és várni fogsz, de ellátnak.

Ez nem egy fogamzásgátló recept, ami ráér hetek múlva.

Menj el nőgyógyászhoz!

Amúgy hány éves vagy?

2024. febr. 19. 14:12
 4/9 A kérdező kommentje:
Ez nem így működik!!! A körzetes dokival kezdtem meg mondta ő nem lát el akut esetként és más is el hajt mert nem ömlik belőlem a vér ergo nem sürgős… a leghamarabbi időpont is amit kaptam még 2 hét… a korom meg miért os lényeges?? Nem kisgyerek vagyok!
2024. febr. 19. 14:52
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem gondoltam, hogy kisgyerek vagy. Ne haragudj, nem értem, miért a támadás. A melled miatt érdekelt, hány éves vagy, de hagyjuk.

De, ez így működik. Bemész a kerületi sztk-ba a nőgyógyászatra, kiülöd a sorodat és megmutatod a melled.

2024. febr. 19. 15:02
 6/9 A kérdező kommentje:
Lehet hogy van ahol működik de nálunk nem ha működne nyilván már mentem volna nem itt görcsölnék felette hogy mi is ez. Egyébként 28, azt olvastam szoptatás alatt könnyebben előjönnek ezek de azt is kizártam mert már nagy a gyerek
2024. febr. 19. 15:11
 7/9 Ypszilon1980 ***** válasza:
2 hét az nem olyan rossz várólista, a semminél jobb az is.
2024. febr. 19. 15:49
 8/9 anonim ***** válasza:

A leírt tünetek alapján elképzelhető, hogy a mell belső felén lévő dudor gennyes gyulladásra utalhat. A pirosas-lilás szín, a nyomásra megmaradó nyomok és a fájdalom, valamint a viszketés mind olyan jelek lehetnek, amelyek egy gyulladt területre utalnak.

Azonban fontos megjegyezni, hogy a tűvel való kibökés vagy manipuláció előtt mindenképpen érdemes lenne megvárni az orvosi vizsgálatot és tanácsot. A spontán kibökés vagy a nem megfelelő módon történő kezelés súlyosbíthatja a helyzetet, és akár fertőzést vagy további komplikációkat is okozhat.

2024. febr. 19. 18:14
 9/9 Ypszilon1980 ***** válasza:
Azt elfelejtettem írni,hogy mehetsz sebészetre is,nem kell beutaló és időpont.
2024. febr. 19. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!