A fogamzásgátló tabletta tényleg akkora kárt tud okozni, mint amivel a betegtájékoztatóban ijesztgetnek?
Sokszor fáj a hasam, és rossz a közérzetem :/ egy torna után be is lázasodtam, és iszonyatosan fájt a hasam és a derekam...
Most váltottam orvost, és hát... kikaptam egy vén f@szt, már bocsánat a kifejezésért :@
Az a mániája, hogy idegi eredetű a fájdalom (semmi tünetem nincs ami ezt igazolná), pedig nyomásérzékeny a hasam... Ráadásul meg sem vizsgált, így állította fel a diagnózist, sőt még le is hordott mikor megkértem hogy azért adjon beutalót ultrahangra.
Lényeg, hogy azóta nem foglalkozom a témával, ha valami baj lesz max. orvost váltok.
Szeretnék következő hónaptól fogamzásgátlót szedni, és nagyon sok betegséghez írják, hogy nem szabad használni,így nem tudom merjem-e elkezdeni a szedést :/
szerintem nyugodtan kezd el szedni, de mindenképp egy megbízható, normális nőgyógyászhoz menj el, és azzal beszéld meg, ugyis elötte meg fog vizsgálni, és akkor olyan fogamzásgátlót ad, ami a te testednek ideális.
(pl. fiataloknak kevesebb hormontartalmút ir föl..)
de ami a legfontosabb, hogy egy normális, megbízható nőgyógyászhoz menj, mert akkor ő tényleg oda fog rád figyelni.:)
az a baj, hogy ezt a háziorvosom műveli velem :(
a gyógyszer hónapok óta megvan, csak most szerettem volna elkezdeni szedni, eddig költözködtem és biztos hogy nem tudtam volna rendszeresen beszedni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!