Mitől függ az, hogy a nőgyógyász végbélnyíláson vagy hüvelyen keresztül vizsgálja meg a szűz lányt?
Már többször is olvastam az oldalon,hogy elméletileg a szűz lányokat végbélnyíláson keresztül kell megvizsgálni,de vannak akik hüvelyen keresztül vizsgálnak.
Mitől függ,hogy hogyan vizsgál meg a doki?
Lehet úgymond választani,hogy hogy vizsgáljon meg a doki?
Pl. én tampont is használok és szoktam masztizni is,sosem fájt a tamponhasználat és a maszti sem.Tehát szerintem nem vagyok szűk.Ha el kellene mennem nőgyógyászhoz kérhetném a dokit,hogy hüvelyen keresztül vizsgáljon meg annak ellenére,hogy szűz vagyok?
(Egyébként szerencsére szó sincs arról,hogy valami gond van és nőgyógyászhoz kell mennem,csak nem tudom hogy működik meg és gondoltam jó ha tisztába vagyok ezekkel a dolgokkal.)
Dokitól függ, engem szűzen is hüvelyen keresztül vizsgált meg. Megjegyzem, ha választhattam volna, akkor is ezt választottam volna.
Simán kérheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!