Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Budapesten van olyan nőgyógyás...

Budapesten van olyan nőgyógyász, akihez nyugodt szívvel mehetek?

Figyelt kérdés
Mindenképpen egy megbízható orvost keresnék, akiben megbízhatok, ismertek esetleg ilyet? Ti kihez jártok?

2024. febr. 1. 22:51
 1/9 anonim ***** válasza:
22%
Ott nem nagyon van.
2024. febr. 1. 22:55
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy orvos , főleg egy nőgyógyász , napi szinten annyi puncival találkozik , hogy már unja !

Komolyra fordítva a szót: talán egy közép korú nőgyógyász lehet a nyerő ,neki már van tapasztalata és jobban hajlik esetleg a modernebb eljárások felé , aki kedves és oda figyel a páciensre , törődik vele és nem csak az egyik páciensét látja a sok közül.

2024. febr. 1. 23:29
 3/9 anonim ***** válasza:
22%
S miért fontos hogy leszbikus legyen az adott nőgyógyász? 😂 Keress fel akkor egy sima női nőgyógyászt, gondolom nem nyalakodni akarsz vele, hanem orvosi segítséget vársz.
2024. febr. 1. 23:39
 4/9 anonim ***** válasza:
3%
Az összes csak azt akarja, ismerek én is párat. Néhányan még gázt is használnak.
2024. febr. 2. 02:39
 5/9 A kérdező kommentje:

#3 köszönöm a válaszod, nehéz megtalálni az olyat, aki még nem égett ki. Borzalmas élményem volt az utolsó vizsgálat után, ezért inkább keresek magán úton.

#4 nem az a fontos, hogy leszbikus legyen, hanem az hogy nem egy bunkó paraszt, akinek el sem tudom mondani az esetleges panaszaimat, vagy felvázolni neki a szitut, hogy leszbikus kapcsolatban élek. Vagyok abban a korban, hogy már szűrővizsgálatokra kell járni.

2024. febr. 2. 08:20
 6/9 anonim ***** válasza:
Én Csirzó Ádámot doktort ajánlom, emberséges, kedves, megbízható, sosem paraszt.
2024. febr. 2. 08:52
 7/9 anonim ***** válasza:
84%
Teljesen mindegy, leszbikus kapcsolatnál is van behatolás. Csak a terhesség esélye nulla.
2024. febr. 2. 10:33
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Olyan nincs, hogy nincs hátsó szándék. Ennyit megtanultam az orvosi pályán.
2024. febr. 2. 17:29
 9/9 anonim ***** válasza:
Tehát minden orvos kíváncsi a nemiszervünkre?
2024. febr. 2. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!