Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Normális tünetek ezek?

Normális tünetek ezek?

Figyelt kérdés

Már 5.napja késik a menzeszem az applikácio szerint. Eddig nagyjából mindig megjött időben,mármint az App szerint.

28 éves vagyok. Nem szedek semmilyen gyógyszert. Minden úgy van ahogy eddig volt. Amit erzek:

Meg magyarázhatatlan nem jó közérzet

Étvágytalanság, de fura mert úgy érzem éhes vagyok.

Néha enyhén görcsöl mintha meg jönne,de semmi. Pár napig volt fehér nyálkás folyás,de már az se nagyon van.

2024. febr. 1. 10:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

5 nap késés nem késés.

Egy átlagos normál ciklus 26 - 34-35 napos.

2024. febr. 1. 10:45
 2/11 anonim ***** válasza:

1-es: ez hülyeség!

Akinek szabályos a ciklusa, annál az 5 nap igenis késés. (Nekem soha nem volt 25-26 napnál hosszabb egy ciklusom)

Másrészt a 21-35 nap nem egy emberre vonatkozik, hanem általánosságban értendö, ha valakinek rendszeresen kb 21 napos vagy 35 napos vagy bármi más, nagyjából azonos érték normális, ha változó, akkor lehet problémás.

Kérdezö: nem írtad, van-e kapcsolatod, volt-e mostanában szex, lehetsz-e terhes, az is belejátszhat

2024. febr. 1. 10:51
 3/11 anonim ***** válasza:
8%
Én nem is szoktam figyelgetni, pontosan melyik nap jön meg. Amíg minden hónapban menstruálsz és/vagy nem kell babatervezési szándékkal figyelgetned, addig nem kell foglakozni pár napos eltérésekkel.
2024. febr. 1. 10:51
 4/11 anonim ***** válasza:
Illetve akkor kell még figyelgetni, ha pl. nem csak gyakran késik, hanem erős fájdalommal vagy komolyabb panaszokkal is jár, akkor el kell menni nőgyógyászhoz (az évente egy “kötelezőn” felül).
2024. febr. 1. 10:53
 5/11 A kérdező kommentje:
Van,hogy elég erős a fájdalom,de általában egy kis időre csillapítja a gyógyszer. De egy nap 2 kell vennem be. Igen szeretkeztünk a párommal. App szerint 24-32 napos a ciklusom.
2024. febr. 1. 11:57
 6/11 anonim ***** válasza:
Szoktál járni évente nőgyógyászati rutinvizsgálatra, szűrésre? Lehetsz terhes?
2024. febr. 1. 11:58
 7/11 A kérdező kommentje:

Nem szoktam járni. Azt nem tudom,de persze lehetek. Hiszen megszakítással "védekezünk"

Tudom felelőtlenség, de igazából ritkán vagyunk együtt.

2024. febr. 1. 12:01
 8/11 anonim ***** válasza:

Járjál évente, fontos a rákszűrés + bármi baj van, ciszta vagy ilyesmi, ki tudják szűrni ilyenkor.

Ha lehetsz terhes, akkor meg csinálj egy tesztet.

2024. febr. 1. 12:03
 9/11 anonim ***** válasza:

"App szerint 24-32 napos a ciklusom" - vagyis kb. minden hónapban eltérő hosszúságú? Akkor mihez képest késik 5 napot? Hogy tud "időben megjönni" ha minden hónapban eltérő?

Hányadik napon tartasz ma? Előző három ciklusod milyen hosszúságú volt?

Ettől függetlenül: a megszakítás nem védekezés, tehát lehetsz simán terhes, plána ha nem szabályos a ciklusod tehát nem tudod még csak kb. sem, hogy mikor van peteérésed.

Harmadrészt járj méhnyakrákszűrésre, pláne ha védekezés nélkül élsz nemi életet.

2024. febr. 1. 13:06
 10/11 A kérdező kommentje:

Azt írja szabályos.

33.napon. most az előbb jött meg.

A közérzetem még mindig fura.

2024. febr. 1. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!